WEBTEKSTEN

Een goede tekst overtuigt en zet aan tot actie

Zelf schrijven of uitbesteden aan een tekstschrijver?

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw webteksten? Het schrijven van webteksten kost namelijk veel tijd. Je moet niet alleen nadenken over het gebruik van de juiste woorden, het is ook belangrijk ervoor te zorgen dat deze woorden aanzetten tot actie. Uiteraard is het ook de bedoeling dat ze jouw website beter vindbaar maken op Google.

De teksten op je website moeten precies uitstralen waar je bedrijf voor staat. Wie je bent, en wat je doet. Dit alles verpakt in rake teksten, die dus vindbaar zijn én aanzetten tot actie!

website-teksten-laten-schrijven-sanne-schrijft
website-teksten-laten-schrijven-tekstschrijver-venray-sanne-schrijft

Webteksten laten schrijven

Een website wordt vaak ontworpen door een professioneel bureau of een webdesigner. De website ziet er prachtig uit, maar wordt vaak opgeleverd zonder tekst. Terwijl de inhoud van jouw website minstens net zo belangrijk is als het design en de gebruiksvriendelijkheid. Weet je niet hoe je moet beginnen of kun je de juiste woorden niet vinden? En misschien weet je ook niet waar een goede webtekst precies aan moet voldoen? Sanne Schrijft het graag voor je!

Werkwijze webteksten schrijven

Als je besluit jouw webteksten te laten schrijven door mij als tekstschrijver kom ik graag bij je langs, of we plannen een meeting via Skype. Dan maken we kennis met elkaar en kan ik zo veel mogelijk informatie inwinnen als input voor de teksten. Vervolgens bepalen we samen welke pagina's gevuld moeten worden en wat het doel is van de teksten. Na deze afspraak maak ik een offerte op. Mochten we samen aan de slag gaan doe ik het zoekwoordenonderzoek zodat we de teksten goed vindbaar kunnen maken voor Google. Laat je een nieuwe website bouwen? Dan kan je mij ook in contact brengen met de webdesigner. Samen stemmen we dan alles af om voor jou het beste resultaat neer te zetten! Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

webteksten-laten-schrijven-sanne-schrijft-tekstschrijver-venray