• Sanne Schrijft

Sanne Schrijft gaat op reis!

Bijgewerkt: 23 jul 2018

Als tekstschrijver op reis

Geen zorgen! Op reis gaat Sanne Schrijft natuurlijk gewoon door met schrijven. Als tekstschrijver heb je namelijk de luxe om volledig online te kunnen werken. Natuurlijk moet je wel rekening houden met veel verschillende zaken om je business nog steeds draaiende te houden. Daar kom ik in een andere blog later nog op terug. Maar, first things first. Op reis? Ja, op reis!

Reislust verdwijnt niet

Al jaren ga ik graag op vakantie. Niet alleen om te ontspannen, ook om andere landen en culturen te ontdekken. Dit heeft geleid tot diverse mooie reizen naar bijvoorbeeld Indonesië , de Filipijnen, New York, San Francisco en veel mooie plekken in Europa. Daar is het voor mij nog niet afgelopen. Tijdens de reis naar de Filipijnen die ik in januari samen met mijn vriend heb gemaakt, kwam de reislust bij ons allebei naar boven. We hebben veel mensen ontmoet op reis die in het buitenland wonen, of voor langere tijd op reis zijn. Dat willen wij ook!

Tekstschrijver in Venray - naar de andere kant van de wereld

Nieuw-Zeeland stond bij mijn vriend en bij mij al langere tijd op de bucketlist. Aangezien dit land letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt, ga je hier niet voor twee of drie weken naar toe. Langer op reis wordt lastig als je gewoon een vaste baan hebt. Toen ontstond het idee om voor langere tijd te gaan en daar dan ook te gaan werken. Drie weken en een werkvisum later was onze beslissing gemaakt: we gaan dit doen! Zelf heb ik helaas mijn baan bij OTTO Work Force opgezegd, maar als jij nog een leuke functie zoekt in het communicatievak nodig ik je van harte uit te reageren op deze leuke vacature. Met Sanne Schrijft heb ik de eerste stappen gezet om volledig online te kunnen werken. Ik vind het belangrijk om onderweg mijn kennis en ervaring up to date te houden. Daarnaast is het uiteraard een goede manier om inkomen te genereren. Om het land te leren kennen gaan we natuurlijk ook graag de uitdaging aan om bijvoorbeeld te werken op een van de vele boerderijen die Nieuw-Zeeland rijk is. Of we gaan het platteland op om fruit te plukken. We willen alles meemaken!

Holy moly!

Ja, inderdaad. Deze reactie krijgen we van veel mensen in onze omgeving. Natuurlijk worden we ook gesteund en begrijpt iedereen dat dit het juiste moment is voor deze stap. Voor mij is het heel belangrijk dat ik als tekstschrijver kan blijven werken. Sanne Schrijft ontzettend graag, en dat blijf ik dus ook doen. In plaats van face to face, ontmoeten we elkaar dan face to face - online. Bijvoorbeeld via Skype! Tegenwoordig is overal een oplossing voor. We vertrekken eind oktober, en voor iedereen die ons wil volgen hou vooral mijn website in de gaten. Op mijn blog ga ik zeker schrijven over onze ervaringen, en aanvullend gebruik ik mooie reisfoto's die mijn vriend maakt!

Een droom die uitkomt. Voor ons dan! In de komende tijd ga ik meer bloggen over hoe een tekstschrijver volledig online werkt, en hoe de voorbereidingen op onze reis eruit zien. Heb jij ook een droom die je uit gaat laten komen? Laat het weten in de comments!nieuw-zeeland-tekstschrijver-venray-sanne-schrijft
Een van de vele groepen schapen die Nieuw-Zeeland rijk is

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Keuzes