• Sanne Schrijft

De tekstschrijver achter Sanne Schrijft

Bijgewerkt: 23 jul 2018

De tekstschrijver achter Sanne Schrijft

Jezelf voorstellen is lastig. Bedenk je maar eens een van de – saaie – voorstelrondjes waar je zelf onderdeel van bent geweest. Mijn naam is Sanne en ik schrijf teksten. Daar word je toch niet warm of koud van? Het is de kunst iemand in beweging te brengen op het moment dat jij je voorstelt. Alleen dan blijft alles wat je zegt hangen. Een grote illusie is dat het puur en alleen om jou moet gaan. Wat doe je voor anderen? Waarom maak jij het verschil?

Met rake teksten een verhaal vertellen

Met Sanne Schrijft help ik ondernemers met rake teksten hun verhaal te vertellen. Dat is in een zin precies wat ik doe. Omdat deze website uitgebreid omschrijft welke diensten ik aanbied, vind ik het daarnaast leuk om wat meer over mezelf te vertellen. Want wie is nou de tekstschrijver achter Sanne Schrijft? Ik werk als freelancer en heb ervoor gekozen mezelf te profileren met mijn eigen naam. Naar mijn idee is dit belangrijk. Ik ben namelijk een persoon, geen grote multinational.

Opgegroeid als tekstschrijver

Van jongs af aan zet ik al woorden op papier. Ik heb vroeger - geprobeerd - een gedichtenbundel te maken, die op een blauwe maandag nog een keer is voorgelezen op een lokale radiozender. Helaas ben ik niet ontdekt, dus schrijven bleef een hobby. In de jaren die volgden kroop ik langzaam uit mijn schulp. Naast schrijven praat ik graag, dus de opleiding Communicatie Management was een logische keuze! Een vak als ‘content is king’ heeft mij aangespoord tot het schrijven, en uiteindelijk heb ik een cursus tot moderator gevolgd. Familie en vrienden werden enthousiast van mijn columns, blogs en andere verhalen. Uiteindelijk ben ik weleens gevraagd als gastschrijver voor een aantal lokale bladen. Inmiddels heb ik vijf jaar werkervaring als communicatiespecialist. In deze rol heb ik ontzettend veel teksten geschreven! Check de pagina Over Mij om meer over mijn expertises te weten te komen.

Maar wie is Sanne dan?

Wellicht heb je het al gelezen, mijn volledige naam is Sanne Mulder. Ik ben geboren en getogen in Venray, Noord-Limburg. Daar woon ik nu nog steeds, samen met mijn vriend Paul en onze twee katten Nikki en Mittens. Tijdens mijn studie heb ik in een aantal steden gewoond maar toch gaat mijn hart daar niet sneller van kloppen. Wel spreken veel plekken buiten Nederland mij heel erg aan. Dit heeft geleid tot diverse reizen naar o.a. New York, San Francisco, Indonesië en de Filipijnen. En mijn bucketlist is nog ontzettend lang! Ook zou ik graag ooit een wereldreis maken. Ondertussen blijf ik natuurlijk schrijven! Mijn ultieme doel is dan ook Sanne Schrijft locatie onafhankelijk voort te kunnen zetten. Om dit doel te bereiken hebben mijn vriend en ik de nodige voorbereidingen al getroffen. Hier lees je meer over in mijn volgende blog!

Wat kan je verwachten van de blog van Sanne Schrijft?

In de toekomst wil ik mijn blog graag gebruiken als platform om te schrijven over allerlei onderwerpen. Ik wil blogs schrijven die informatie geven, maar ik schrijf ook graag blogs die vermaken of ontroeren. Denk hierbij aan blogs over het schrijven van teksten of het vinden van opdrachten als tekstschrijver. Maar ook schrijf ik graag over de reizen die ik heb gemaakt en nog ga maken. Hiervoor heb ik verschillende categorieën aangebracht, zodat je zelf kunt kiezen welke blogs je graag wil lezen. Op deze manier kan ik ook laten zien welke kwaliteiten ik in huis heb als tekstschrijver.

Stay tuned!

sanne-schrijft-bloggen-reizen-tekstschrijver-venray
Bloggen over reizen0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Keuzes